Studio Vrouw is een initiatief van Betty Visker van Heuven van Staereling.

 

Zelfstandig adviseur op het gebied van exclusieve relatiemarketing en business development. Ze heeft jarenlange expertise met de ontwikkeling van concepten en uitvoering van inhoudelijke kwalitatief hoogwaardige bijeenkomsten. Haar corebusiness is simpelweg het samenbrengen van mensen. Ze vindt het van groot belang dat vrouwen tijdig worden geïnformeerd over deze levensfase, naar aanleiding van de impact van de overgang op haar eigen leven.

Adres:

Boegstraat 11 | 1433 SN Kudelstaart

 

Btw: NL 046714583

KvK: 67823149

 

Algemene voorwaarden Studio Vrouw 2018

Margriet Hijweege

Margriet levert een bijdrage aan Studio Vrouw door inhoudelijk programma’s te ontwikkelen, daarover het gesprek te voeren  en uit te voeren. Op die manier worden zowel vrouwen als organisaties overgangsproof. Daarbij is het stellen van vragen een belangrijk middel tot dialoog en kennis vermeerdering. Haar vakvrouwschap heeft ze ontwikkeld als initiatiefnemer van Zijwegen. Zij is nieuwsgierig hoe overgangsproof onderdeel uitmaakt van organisatie ontwikkeling.

 

  +31 (0) 653 933 631

  zijwegen@zijwegen.nl

Liesbeth Josiassen

Zij draagt zorg voor het maken en uitvoeren van de communicatie van StudioVrouw en de bewustwordingsprogramma’s rondom de overgang. Ze wordt daarbij waar nodig ondersteund door Prima Donna communicatieregisseurs, waarvan zij al ruim 25 jaar directeur is. Ze ziet het als een noodzaak dat vrouwen weten waar ze terecht kunnen voor informatie over de overgang en raadt hen aan hierover zelf in gesprek te gaan met anderen en voor zichzelf een plan te maken om vitaal en gezond te blijven, in en na deze intensieve levensfase.

 

  +31 (0) 654 237 734

  Liesbeth@casaheil.nl

+31 (0) 653 933 631

.nl